Om mig

Mitt foto
Jag är en 53 år tung man med åsikter om det mesta som rör livets godsaker. Man kan dö av många orsaker. Cognac är inte den sämsta

tisdag 24 januari 2012

Ett annat gästinlägg!

Ebsens Hotel Vestergade 32 Maribo Danmark

Att kliva in i matsalen på Ebsens Hotel i Maribo är som att göra en tidsresa till 70-talet komplett med nålfiltsmatta och väggfasta stoppade bänkar.


Avskräcks dock inte av detta. Deras Frokostmenu (lunchmeny) är väl värd ett besök.

Rikliga portioner tillredda med mycket kärlek.


Om man beställer deras Stjerneskud, rostat franskbröd med friterad spättafilé, ångkokt laxfilé, räkor och dressing får man en hel måltid för Dkk 108:-


Denna gång valde vi att dela tre smörrebröd på två personer: Fiskefilé med räkor remoulade och rågbröd, Franskbröd med räkor och majonnäs samt Ljummen leverpastej med bacon champinjoner färska kokta rödbetor och rågbröd. Till detta naturligtvis öl och en lille en.


Portionerna är rikliga, råvarorna utmärkta , personalen trevlig och priserna väldigt modesta. Vi rekommenderar varmt detta som ett utsökt resmål för lunch om ni ska åka färjan mellan Rödby och Puttgarten.


Avstickaren från motorvägen tar 10 minuter och maten som serveras överstiger med råge allt som serveras på färjan och priserna ligger långt under.



Betyg 5 av 5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar